Arbeider

kaleidoskop

speilinger - forstyrret landskap

arkiv2

ornamentale konstruksjoner

flyktig topografi - Stavanger

flyktig topografi - Molde

referanse - Borgund vgs

referanse2 - Borgundhallen

tegn

kropp avtrykk

arkiv

tid

gjennomlyst

med tårer i nebbet

 

 

Info

om

cv

kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsmykking Borgundhallen, Ålesund, 2009. Samarbeid med Britt Sorte

Glass yttervegg ved hovedinngang.

 

Print med keramisk blekk på glass i kombinasjon med felt i farget glass

 
 
 
 

 

I Borgundhallen har vi valgt å bruke silhuetter av pollenkorn, forstørret og bearbeidet digitalt, satt sammen til et linjeforløp som strekker seg over 3 vindusflater i inngangspartiet.
Vi har brukt pollenkorn fra planter som hører til i nærområdet, som gress, bjørk og hassel. Vi takker Institutt for Biologi ved UiB for tilgang på fotografisk grunnlagsmateriale. Vi ” tegner” her en bølgende, spenstig linje med stiliserte organiske objekter, men som også kan gi assosiasjoner til baller som spretter, bevegelse og aktivitet.
Fargefeltene er innordnet den mekaniske strukturen i oppbyggingen av glassfasadene, men bringer inn en annen rytme. Utsmykkingen oppleves i ulike lysforhold, blir sett utenfra og inne, nært og på avstand og vil gi ulike opplevelser avhengig av tid og plassering i rom.

 

Selve glassutsmykkingen er produsert ved Modum Glassverk og består av glassfelt der farget folie er laminert i glasset, kombinert med print direkte på glass med keramisk blekk som så er brent inn i glassflaten.

 

 

© Copyright Anne Sara Loe